Fine art fotografie: een cadeau voor jezelf.

Foto’s met een extra tintje. Trek je mooiste kleren aan en ga op de foto. Ik maak er een geweldig fine art portret van.

Fine art fotografie, wat is dat?

Fine art heeft een sprookjesachtig uiterlijk en lijkt soms op een schilderij. Het zijn geposeerde foto’s waar extra tijd en aandacht wordt besteed aan de kleding, make-up en haar.

De bewerking van de foto’s is uitgebreider dan bij ‘normale’ foto’s. Er wordt hard gewerkt om een mooie sfeer te maken in de foto. Die sfeer lijkt vaak op een schilderij.

Maak je klaar voor een geweldige fine art fotoshoot!

Samen bespreken we wat voor soort foto je graag wilt hebben. We bespreken welke kleding daarbij hoort, make-up en haar, the works! Dan spreken we een dag, tijd en locatie af. Oftewel: we bereiden ons goed voor zodat de foto’s van de fine art shoot zo mooi mogelijk worden.

Maar ik heb geen goede kleding voor zo’n shoot.

Geen probleem! Ik heb een client closet met meerdere mooie jurken in verschillende maten. Dus als je zelf niet iets hebt wat passend is, kan ik ook voor je in mijn collectie kijken. Fine art wordt wel afgemaakt door mooie lange jurken. Een mooi masker erbij is ook mogelijk.

into the woods
Sterke Fotograaf | Drenthe Assen Emmen

Boek hier je fine artshoot

Scroll naar top

schrijf je in voor mijn mailings

Schrijf je in en ontvang mailings met daarin mijn aanbod, nieuwtjes, enz.

Speciaal voor de mensen die zich ingeschreven hebben, heb ik regelmatig een leuke, exclusieve aanbieding!