Ik ben dé familie fotograaf in Drenthe die jouw gezin op de foto zet!

Wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel. Herken je dat? De kinderen zijn opeens groter, ze zijn meer zelfstandig en gaan op zoek naar hun eigen weg, eigen vrienden en eigen interesses. Je wilt zo graag dit moment nog even wat langer vasthouden. Nog even met je gezin (of je hele familie) samen zijn zoals het nu is. 

Met je gezin op de foto

Een familie shoot kan je dit bieden. Leg dit moment voor altijd vast. Door een shoot te boeken, geef je je gezin een moment met elkaar. En geniet later van de mooie foto’s die je van me krijgt.

Of vraag de hele familie erbij

Dat moment kan natuurlijk ook voor een grotere familie zijn waar opa en oma, ooms en tantes ook aanschuiven. We gaan samen de natuur in, op zoek naar een mooie plek om foto’s te maken.

In de buurt van Emmen heb ik meerdere favoriete plekken om als fotograaf aan het werk te zijn. Maar wil je verder van Emmen weg? Dat kan natuurlijk ook!

Werken met kinderen

Omdat ik uit het onderwijs kom, heb ik veel ervaring met het werken met kinderen. Ik zorg dat ze betrokken zijn en ontspannen op de foto komen. We spelen spelletjes om ze zichzelf te laten zijn, zodat dat terugkomt op de foto. En ik neem altijd mijn medewerkers Bert en Karel mee, die als knuffel kunnen zorgen voor een veilig gevoel bij je kinderen.

Een liefdevolle herinnering voor jouw gezin

Gun jezelf en jouw gezin een moment met elkaar. Een moment wat voor altijd wordt vastgelegd en zo een liefdevolle herinnering zal zijn van de tijd dat de kinderen klein waren, of dat het eerste kleinkind binnen de familie kwam. Een kado voor je hele gezin dus, wie wil dat nou niet?

Of je familie nou groot is of juist klein, dat maakt helemaal niks uit. Voor alle groottes zijn er mogelijkheden. Maatwerk is mogelijk. 

Ontdek nu de magie van herinneringen op beeld. En geniet van een heerlijk ontspannen fotoshoot in de mooie omgeving van Drenthe met jouw gezin!

Wat zijn de kosten?

Als je wilt weten hoeveel een shoot met het gezin kost, klik dan even op de link naar het prijzenoverzicht.

Sterke Fotograaf | familie op de foto
Sterke Fotograaf | Drenthe Emmen Assen

Boek hier je familieshoot

Nog vragen?

Weet je toch nog niet zeker of deze shoot bij jou en jouw gezin past? Bel of mail me dan even, dan neem ik contact met je op om de vragen die je hebt voor je te beantwoorden. Ik denk graag met jullie mee!
Scroll naar top

schrijf je in voor mijn mailings

Schrijf je in en ontvang mailings met daarin mijn aanbod, nieuwtjes, enz.

Speciaal voor de mensen die zich ingeschreven hebben, heb ik regelmatig een leuke, exclusieve aanbieding!