Jouw leven op de foto

Sterke Fotograaf | Fotograaf Drenthe

Jouw leven mooi op de foto.

Sterke Fotograaf | Fotograaf Drenthe

Jouw leven mooi op de foto.

Nieuw!!!

Sterke Menswandeling

Doe jij op vrijdag 12 april óók mee met de allereerste ‘Sterke menswandeling’?

Zet jezelf in je kracht, want jij bent een sterk mens!

Golden hour fotoshoot Drenthe

Golden hourshoots weer te boeken vanaf april

Van april tot en met september kun je ook de golden hourshoots weer boeken. Een uur lang op de foto gaan in het mooiste licht van de dag…

Willemijn Sterke familiefotograaf

Fotograaf in Nederland

Jouw leven leg ik als fotograaf vast op de foto. Je mooiste momenten en jouw dierbaarste mensen in je leven zet ik op een ongedwongen manier op de foto. Samen maken we een momentje van rust: even die pauzeknop ingedrukt houden. En op dat moment gaat het helemaal om jou of jullie. Even de drukte van alledag achter je laten en een uur (of meer) me-time of us-time maken. Heerlijk!

Want je wilt foto’s waarop:

  • je jezelf herkent;
  • je op je mooist op staat;
  • je je eigen echte lach ziet;
  • emoties zichtbaar zijn;
  • jouw herinneringen levensecht zichtbaar zijn.
 

Ik begrijp de worsteling om de beste fotograaf te vinden die bij jou past. Zeker voor je trouwdag is het belangrijk dat je een fotograaf vindt die jou in je waarde laat en bijna onzichtbaar aanwezig is. Er zijn zoveel fotografen met zoveel stijlen en zoveel verschillende prijzen. Je ziet soms door de fotografen het bos niet meer! Ik hoop dat mijn website jou al veel vertelt over wie ik ben, hoe ik werk en of ik een passende fotograaf voor jou zou kunnen zijn. En heb je nog vragen? Stuur me dan vooral een berichtje.

Ons contact vooraf bestaat vooral uit veel vertellen van jouw kant, en veel luisteren en doorvragen van mijn kant. Want ik wil weten wie je bent, wat je doet stralen, waar je blij van wordt. Alleen dan kan ik goed inspelen op jouw wensen en bepalen op welke manier ik de fotoshoot het beste kan vormgeven.

Of het nu gaat om een fotograaf voor jullie bruiloft, het op de foto zetten van een kleine of grote familie of het maken van mooie portretten: ik ben jouw fotograaf. Ik kijk er nu al naar uit om jouw mooie momenten in je leven voor je op de foto te zetten.

Jouw leven mooi op de foto.

Check out de mooie reviews die ik heb ontvangen!

Na elke shoot vraag ik mijn klanten om een review te schrijven. En wat fijn dat de meesten dat ook doen! Dit helpt mij mijn diensten goed af te stemmen op wat ze graag willen.

Mirjam
Lees verder
Wij kijken heel goed terug op de fotoshoot. Op een ontspannen manier weet Willemijn ons in verschillende poses vast te leggen. De uiteindelijke foto’s zijn prachtig!
Roelien
Lees verder
Super relaxed een shoot gehad met Willemijn. Ze is vriendelijk, creatief en zorgt er voor dat je mooi op de foto komt. Daarbij weet ze de sfeer goed weer te geven op de foto's. Wij zijn heel blij met het resultaat en bevelen Willemijn van harte aan.
Evelien
Lees verder
Willemijn is een professionele fotografe. Het resultaat; we hebben prachtige foto's ontvangen, met een goede kleurbalans en een warme uitstraling. Zoals we graag wilden. Ze wist onze meiden helemaal mee te krijgen in de speelse opdrachten, waardoor spontane foto's zijn ontstaan! We zijn erg blij met de foto's. Een blijvende herinnering, prachtig vastgelegd!
Johan
Lees verder
Erg prettige shoot, goed eindresultaat en betaalbaar!
Anna
Anna
Lees verder
Je merkt pas als je de foto’s van Willemijn ziet. Dat ze ogen in haar rug heeft en zo veel mooie momenten heeft gespot. Ze heeft vakkundig onze wens meer dan we gehoopt kunnen vastleggen. Namelijk sfeerfoto’s, bijzondere momenten en een paar goeie groepsfoto’s. Topper is dit en nog mooie kleding voor de gelegenheid aan ook.
Edo
Edo
@username
Lees verder
In een ongedwongen sfeer in een mooie omgeving zijn er in korte tijd prachtige foto's gemaakt. Bedankt!
Bettie
Lees verder
Half augustus een prachtige shoot met Willemijn gehad. 50 jaar getrouwd moest gevierd worden met een mooie reportage. Alle wensen en mogelijkheden waren bespreekbaar. Er werd goed meegedacht in alles en het resultaat is prachtig. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat en heel erg blij dat we jou gevonden hebben Willemijn.
Stijn
Lees verder
Super leuke fotograaf die ook goed met kinderen omgaat.
Previous
Next
Regelmatig leuke aanbiedingen, speciaal voor mijn mailinglezers

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste het laatste nieuws!